Snugpak

Sinds enkele jaren werkt Fortis Eyewear samen met het befaamde hoogwaardige outdoor merk Snugpak.

Snugpak is vooral in de UK vermaard om de zeer hoge kwaliteit isolerende kleding en slaapzakken, en produceert o.a. kleding en slaapzakken voor de elitekorpsen(SAS) van het Britse leger, maar ook het Nederlandse en Duitse leger maken gebruik van de producten van Snugpak. Naast een serie standaard producten van Snugpak levert Fortis Eyewear ook enkele exclusief op maat ontworpen producten onder de naam Fortis x Snugpak. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de 30 jaar ervaring van Snugpak, gecombineerd met de expertise van Fortis wat betreft de veeleisende sportvisser vereist. Een deel hiervan wordt geleverd in het populaire gepatenteerde oldskool camou patroon genaamd DPM. De producten van Snugpak worden op bestelling handmatig vervaardigd, waardoor de kwaliteit is gewaarborgd.

Snugpak is zeker niet de goedkoopste kleding, maar alle waar naar z’n geld. Het is absolute topkwaliteit en de doelgroep die deze kleding aanschaft weet dit en heeft het er ook voor over. Dit is praktisch zonder reclame en gaat van mond tot mond. Veruit de beste reclame die je kunt hebben dus! Alle producten zijn vervaardigd uit Paratex materiaal, wat robuust, winddicht en waterafstotend is.

De Snugpak Softie Premier®voering biedt ongekende isolatie, naar gelang welke versie je hebt uiteraard tot maar liefst -15℃ bij de SJ9 jas. Door gebruik te maken van Snugpak Softie Premier® vulling zijn alle producten extreem laag in gewicht en zeer compact te vervoeren.

 

Populair op producten zijn oa:

De SJ3(DPM en Olive uitvoering) en bijbehorende Salopettes(eveneens in DPM en Olive)

Vervaardigd uit waterafstotend Paratex materiaal, Softie Premier®voering military rating -5C , lichtgewicht, ideaal voor het voor- en najaar

de SJ9(DPM en Olive uitvoering) en bijbehorende Salopettes(eveneens in DPM en Olive)

Vervaardigd uit waterafstotend Paratex materiaal, Softie Premier®voering military rating -15C , lichtgewicht, Ideaal voor de koudste winterdagen

De FJ6; een geheel eigen ontwerp van Fortis Eyewear, volledig op de karpervisser afgestemd( o.a. langere mouwen voor meer bewegingsvrijheid tijdens werpen)

Vervaardigd uit waterafstotend Paratex materiaal, Softie Premier®voering military rating -5C , lichtgewicht, ideaal voor het voor- en najaar

Techlite Sleeping Bag (eveneens in DPM en Olive)

De Techlite heeft door gebruik te maken van de unieke Snugpak Softie Premier® insulation de hoogste warmte/gewicht ratio op de markt, en wordt in mummie uitvoering door de SAS commando’s van het Britse leger gebruikt(evenals de jackets). Speciaal voor Fortis is deze slaapzak op maat gemaakt om op een bedchair te passen. De Techlite heeft een toplaag welke verwijderbaar is. Met toplaag is de rating 5 Seasons en zonder toplaag 3 Seasons. Met toplaag weegt de slaapzak slechts 3kg, zonder de toplaag zelfs maar 2kg! Het is niet absoluut niet de goedkoopste slaapzak, echter “once you go Snugpak, you won’t look back”

Snug nut Hats(eveneens in DPM en Olive uitvoering)